WinFixer 2005 zarar görmüş bozulmuş dosyaları harddiski onarma düzeltme programı – Program indirme – download etme siteniz.

[Sistem Yönetimi » 18.02.2021]

Bu program sistem düzenleyici olarak kullanabileceğiniz harika bir sistem aracıdır. Amacı bilgisayarınızı temiz ve düzenli tutarak performansı en üst noktada sabitlemektir. Program kullanım açısından gayet basit ve sistemde yaptığı değişikliklerle de oldukça kullanışlı. Program süre kullanım kısıtlamalıdır. Kısıtlama süresini kaldırmak için satın almanız gerekiyor. Full sürüm 30 USD

Özellikler-Sisteminizi zarar görmüş Word, Excel, resim, video vs. dosyalarına karşı geniş kapsamlı olarak tarar.
-Zarar görmüş dosya bulduğu zaman düzeltilmesi için kendiliğinden sizi uyarır ve onay verdiğinizde problemi anında ortadan kaldırır.
-Program fiziksel sürücü alanınızı da en verimli şekilde kullanmanız için ayarlanmıştır. İstenmeyen veya kullanılmayan eski dosyalara karşı geniş kapsamlı bir tarama yapar ve bulduğunda sizin de onayınızla siler. Böylece hem boş alan kazanmış olusunuz, hem de sisteminizin performansı artar.
-Program hasar görmüş hard disk (fiziksel sürücü) sektörlerini de tarar ve onarır.
-Programı isteğinize göre ayarlayabilirsiniz. Böylece sisteminize en uygun performans ayarlarını oluşturabilirsiniz.
-Programı, içerisindeki “Update” butonuyla rahatlıkla en güncel hale getirebilirsiniz. (Bunu yaparken internete bağlı olmanız gerekiyor –