Video Convert/Split/Merge Studio video görüntülerini kesme ayırma birleştirme program – Program indirme – download etme siteniz.

Downloadindir Program Tanıtımı ve Diğer Özellikler Hakkında Bilgi: McFunSoft® Video Convert/Split/Merge Studio, görüntüleri dönüştürme, kesme-ayırma ve birleştirme yapmak için tasarlanmış profesyonel bir yazılımdır. Dönüştürdüğü görüntü biçimleri arasında; AVI, XviD, DivX, mpeg, mpeg1, mpeg2, mpeg4, VCD (NTSC-PAL), DVD (NTSC-PAL), SVCD (NTSC-PAL), RMVB, RM, WMV ve herhangi kullanılmış görüntü biçimleri bulunmaktadır. Kullanıcılara tiyatro izlemenin gereksinimlerinin farkına vardırmak için evde bir ev videosu olmakta veya bilgisayarda saklama yapabilmektedir. Tüm görüntü biçimlerine uyumlu olan yazılım; kolay, anlaşılır ve hoş bir arayüze sahiptir. Bunlarla yetinmeyen yazılım, günümüzde kullanılan tüm video cihazlarından, TV kartından ve diğer cihazlardan bilgisayara görüntü aktarımı yapabilmektedir. Aktardığı bu görüntüleri ve yukarıda bahse konu görüntü biçimlerini kesebilmekte, ayırabilmekte, ses düzenlemesi yapabilmekte ve yapmış olduğu bu işlemleri kullanıcıya izlettirbilmektedir. Günümüzde bulunan görüntü biçimlerinin uzantılarına ek olarak PAL, NTSC ve SECAM biçimlerinde aktarma yapabildiği gibi bu türleri de birbirlerine dönüştürebilmektedir. Program süre kullanım kısıtlamalıdır. Kısıtlama süresini kaldırmak için satın almanız gerekiyor.

Hepsi bir arada:
# Yazılım bahse konu görüntü biçimlerini AVI,XviD, DivX, mpeg, mpeg1, mpeg2, mpeg4, VCD (NTSC-PAL), DVD (NTSC-PAL), SVCD (NTSC-PAL), RMVB, RM, WMV ve herhangi kullanılmış görüntü biçimlerini birbirlerine dönüştürebilmekte, kesim yapabilmekte ve izlettirebilmektedir. Program süre kullanım kısıtlamalıdır. Kısıtlama süresini kaldırmak için satın almanız gerekiyor –