Unknown Device Identifier donanım bilgisi bilinmeyen aygıtın donanımın ismini bulma – All programs files download speed and legal

[Sistem Yönetimi » 20.02.2021]

Unknown Device Identifier Bilgisayarınızda takılı donanımın ne olduğunu mu bilmiyorsunuz, sürücüsü mü yok? Üzülmeyin bu araç sizin için hem adını, markası ve benzeri bilgilerini bulur, hem de internetten son sürücülerini gösterir, indir derseniz de indirir. Zaten adı üstünde “bilinmeyen aygıt bulucu/arayıcı” Program ücretsizdir.

Kullanım Bilgisi :
– Kurulum gerektirmez, sadece çift tıklayıp çalıştırmanız yeterlidir.
– Programı açtığınızda sisteminizi otomatik taramaya başlıyor ve önünüze bir liste getiriyor, yanlarında sarı renkli soru işareti olanlar sisteminizce tanınmayan ve sürücüsü yüklenmemiş donanımlarınızdır.
– Tarama sonucunda gelen listedeki artı (+) şeklindeki kutucuklara tıklayarak açabileceğiniz bölümlerin içinde ilgili donanımın seri numarası, üretici adı, sitesi, çipset numarası gibi birçok bilgiyi bulabilirsiniz.
– Listedeki bir sonucun üzerinde fareniz ile sağ tıklama yaptığınızda Find Driver (Sürücüyü Ara-Kısayolu F3), Contact Venver (Üretici Sitesine Git-Kısayolu F4), Save To File (Dosyaya Kaydet), Send To Printer (Yazıcıya Gönder), Backup Driver (Sürücüyü Yedekle) gibi seçenekler bulacaksınız.
– Programın üreticisi bu seçenekleri de kolayca anlaşılır bir şekilde yaptığı için hiç sürücü kurmamış bir kişi dahi olsanız zorluk çekmeden işlemleri yapabileceksiniz.

NOT: Listelediğiniz donanımlarınızla ilgili tanımlamalarınızı bitirdikten sonra, yani kurulmayan hiçbir sürücünüz kalmadığında isterseniz aynı firmanın ürünü olan My Drivers 3.11’i kullanarak çok detaylı ve kolay, benzerlerinde daha iyi olarak yedeğini belirttiğiniz bir klasöre alabilir, CD’ye yazdırıp saklayabilirsiniz.