Small Business Publisher nakliye etiketi cd etiketi antetli kağıt yazdırma programı – Online program game driver download legal and speed

[Diğer Resim Programları » 09.10.2008]

Downloadindir Program Tanıtımı ve Diğer Özellikler Hakkında Bilgi: Bu program profesyonel adres, nakliye etiketleri, CD/DVD etiketleri, antetli kağıt, zarf, reklam kartları yapımı için yardımcı olan bir program. Windows uyumlu yazıcılarla çalışır. Program tüm standart kağıt türlerine yazdırmayı destekler. İhtiyaç duyduğunuz çeşitli uygulamalar da kolaylıkla kullanabilirsiniz. Metin ve resimleri, diğer uygulamardan kopyala, yapıştır usulüyle kullanabilir. Tasarımınızı kaydedebilir ve onu daha sonra da düzenleyebilirsiniz. Program BMP, JPG, GIF biçimindeki dosya türlerine kaydedebilir. Ayrıca profesyonel çıktı ve dışarı e-postayla aktarım desteği de mevcut. Programı çalıştırdığınızda karşınıza gelen ‘yeni yayın seçenekleri’ menüsünden kendinize uygun araçları seçerek çalışmaya başlayabilirsiniz (adres, nakliye etiketleri, CD/DVD etiketleri, antetli kağıt, zarf, reklam kartları gibi). Şablon ve arkaplanı da seçtikten sonra ister o an, ister daha sonra yayın boyutu seçip, sonra ‘OK’ tuşuna basın. Yaptığınız seçimler pencere içinde gösterilir. Seçim yapıldıktan sonra düzenleme durumunda şablon çalışmayı düzenleyebilirsiniz. Bu şablon içeriğini sağ tarafta bulunan düzenleme araçlarıyla kolay ve hızlı bir şekilde kendinize göre değiştirebilirsiniz. İsterseniz hazır şablon kullanmak yerine kendi tasarımlarınızı da yapabilirsiniz. Yaptığınız çalışmaları programın kendi uzantısıyla (SBPF) ve PDF olarak kaydedebilirsiniz. Ayrıca resmi BMP, JPG, GIF, PNG ve TIFF olarak kaydedebilir ya da şablon olarak (BCT) kaydedebilirsiniz. Programın içindeki ayarlar sayesinde çeşitli değişiklikler yapabilirsiniz. Programın özellikleri kullanılabiliyor. Ancak program reklam gösterimi mevcuttur. Oluşturmuş olduğunuz dosyalarda reklam/logo gözükmektedir.

Özellikler
# Hızlı ve kolay tasarım:
Etiket, antetli kağıt ve diğer basılı işleri oluşturabilir, yazdırabilir ve kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. Hazır şablonlardan seçip, metninizi ekleyip yazdırabilirsiniz. Broşür, kataloğ, CD/DVD etiketleri, adres etiketleri, posta kartı, davet, haber bülteni, reklam ve menü gibi çeşitli çalışmalar yapabilirsiniz.
# Kendinize ait logo, resim ve clip-art (küçük resimler) ekleyebilirsiniz.
# Yayın türü seçilebilir:
Bu uygulamayla 3 farklı baskı türü oluşturulabilir. Antetli, etiket ve zarf.
# Şablon ve grafik kullanımı:
Şablonunuza uygun arkaplan ve grafikler kullanabilirsiniz.
# Uygun tasarım araçları:
Dikdörtgen, üçgen, daire çizebilir ya da şekil ve el çizimi yapabilirsiniz.
# Veri dosyasına kaynak bağlantı türü seçilebilir:
Yayıncılık için Microsoft Excel (XLS), Access (MDB) ve metin dosyaları (TXT, CSV ve TAB gibi) bağlantı verilebilir.
# Baskı kağıtlarını destekler:
Program çok çeşitli kağıtları destekler.
Programın özellikleri kullanılabiliyor. Ancak program reklam gösterimi mevcuttur. Oluşturmuş olduğunuz dosyalarda reklam/logo gözükmektedir.