Sinyal Analizörü analog elektriksel sinyali ekrana çizdirip gözlemleyebilme programı – Program indirme – download etme siteniz.

[Yararlı Programlar » 16.01.2008]

Sinyal Analizörü : İbur Elektronik ile ortak çalışmamız olan bu program ile analog elektriksel sinyali ekrana çizdirip gözlemleyebilir, ayarladığınız belli süre için analiz sonuçlarınızı MATLAB dosyası veya text dosyası olarak kaydedebilirsiniz.
Programın Özellikleri :
# İbur Elektronik ile ortak çalışmamız olan bu program ile gerilimi 0—5V arası değişen elektriksel sinyali ekrana çizdirip gözlemleyebilirsiniz.
# Ayarladığınız belli süre için analiz sonuçlarınızı MATLAB dosyası (*.m)veya text dosyası (*.txt) olarak kaydedebilirsiniz.
# Çizim renk ayarları ve grafik görünüm ayarlarını seçeneği mevcuttur.
# Program, onun için hazırlanmış özel elektronik devre ile entegre çalışmaktadır. Elektronik devre ile bilgisayar bağlantısı, bilgisayarınızın Yazıcı bağlantı noktası -paralel port- (LPT) üzerinden gerçekleştirilmiştir.

Önemli Not: Program, onun için hazırlanmış özel elektronik devre ile çalışıyor. Devrenin .gif formatı için buraya tıklayarak programı indirin –