Recover My Files silinen belgeler grafikler zip dosyaları videoları geri getirme alma – Online program game driver download legal and speed

[Dosya & Sürücü Yönetimi » 03.09.2021]

Bu program şu anda dünya üzerinde silinen dosyaları kurtarmakta birçok programla karşılaştırılmış ve testlerde en üst sırada yer almış başarılı bir programdır. Recover My Files; silinen belgeler, grafikler, dijital kamera fotoğrafları, ZIP dosyaları, e-posta, müzik, video ve diğer tüm dosya biçimlerini geri getirmenizi sağlayan üstün özelliklere sahiptir. Recover My Files; Geri Dönüşüm Kutusu’ndan silinmiş dosyaları, formatlanmış sürücülerdeki verileri ve hatta hiç kaydedilmemiş geçici sistem klasörlerini bile geri getirebilir. Bu işlemi gerçekleştirebilmek için uzman bir bilgisayar kullanıcısı olmaya da gerek yoktur. Program 4 temel adımda dosya kurtarma işlemini gerçekleştirecektir. Program FAT12, FAT16, FAT32 ve NTFS dosya sistemlerinin yanında Jaz, Zip sürücü, diğer çıkartılabilir medya ve dijital kameralardaki verileri de tam olarak kurtarabilmektedir.

Not: Programın bu deneme sürümü ile sadece kurtarılabilecek dosyaların listesini görebilirsiniz. Listedeki dosyaları kurtarabilmek 70$ ödeyip programın lisansını almak zorundasın.