Pstart açılmayan dosyaları klasörleri açma programı – Program indirme – download etme siteniz.

[Gerekli Programlar » 08.09.2021]

Downloadindir Program Tanıtımı ve Diğer Özellikler Hakkında Bilgi: Bu program kullanıcının belirlediği bilgisayar uygulamalarını kolayca çalıştırabilmesini sağlayan bir sistem tepsisi aracıdır. Temelde taşınabilir bilgisayar uygulamalarının kolayca çalıştırılabileceği bir başlat menüsü oluşturmak için tasarlanmıştır. Ancak taşınabilir sürücüler yanında sabit diskiniz gibi ortamlara da kurarak, kendi isteğinize göre düzenleyebileceğiniz bir başlat menüsü oluşturmanızı sağlayabilir. Program ücretsizdir.

Özellikler
# Taşınabilir sürücülerde yazılımları kolayca çalıştırabileceğiniz ve kendi isteğinize göre düzenleyebileceğiniz bir başlat menüsü oluşturur.
# Sadece taşınabilir sürücülerde değil aynı zamanda sabit disk gibi taşınamaz ortamlarda bulunan dosya, klasör ve uygulamalara erişmek için düzenlenebilir başlat menüsü oluşturur.
# Oluşturduğu menüleri yedekleyebilir, daha sonraki uygulamalarda bu yedeği kullanarak başlat menünüzü geri yükleyebilirsiniz.
# Yazılımı kurduğunuz ortamda çalıştırılabilir (*.exe) dosyalarını aratabilir ve bu aratma sonucu bulduğunuz tüm çalıştırılabilir dosya biçimlerine oluşturacağınız menüler aracılığı ile kolayca erişim sağlayabilirsiniz.
# Yazılımı sabit diskinize kurmanıza gerek yoktur. Yazılımı kurulum dosyasını çalıştırdıktan sonra USB disk gibi taşınabilir herhangi bir ortam üzerine kurabilirsiniz.
# PStart oluşturduğunuz menülerdeki yazılım ya da benzeri kısayollar için klasik Windows kısayol uzantısı (*.lnk) yerine, uygulamaların ya da klasörlerin dizinini kullandığı için, içinde bulunduğu taşınabilir ortamı hangi bilgisayara yerleştirirseniz yerleştirin eğer o uygulama o bilgisayarda yüklü ise çalıştıracak ve farklı bilgisayarlarda bir sorun oluşturmayacaktır.
# Yazılımda bulunan not kaydetme özelliği ile önemli bulduğunuz notlarınızı da gruplandırarak PStart içerisinde kaydedebilirsiniz.
# Yazılımın arayüzü esnektir ve tanıtım resminde gördüğünüz üzere çoğu arayüz ayarlarını (arkaplan resmi, yazı tipi rengi) kendiniz belirleyebilir ve değiştirebilirsiniz.
# Eğer çok fazla uygulama eklemiş ancak aradığınız uygulamayı manuel olarak bulamıyorsanız o zaman program içerisinde bulunan arama işlevini kullanabilirsiniz.
# Ayrıca “autorun” (otomatik başlatma) dosyası oluşturarak, programı kurduğunuz taşınabilir ortamın bilgisayara takılması ile otomatik olarak PStart programının başlatılmasını sağlayabilirsiniz.
# Program boyutu küçük ancak işlevleri açısından geniş bir program olup, sistem kaynaklarından çok kullanmadığı için bilgisayarınızın sistem tepsisinde de sürekli olarak çalıştırabilirsiniz.
# Programın çalıştırılması için klavye kısayolları gibi fare kısayolları da oluşturabilirsiniz. Mesela ekranınızın üst kısmına sağ tıkladığınızda program ana menüsüne kolayca ulaşabilirsiniz ve bu kısayolları kendi istediğiniz doğrultusunda belirleyebilirisiniz.
# Uygulamalarınız için tanıtım resminde gördüğüz üzere grup ve alt gruplar oluşturup, sınıflandırma konusunda kolaylık sağlayabilirsiniz. Program ücretsizdir –