Protected Storage PassView bilgisayardaki tüm şifreleri görme görebilme programı – Program indirme – download etme siteniz.

[Şifreleme ve Güvenlik » 30.04.2021]

Downloadindir Program Tanıtımı ve Diğer Özellikler Hakkında Bilgi: Protected Storage PassView sayesinde bilgisayarınızda kullandığınız bütün şifreleri görebilirsiniz. Bütün Şifreler Derken windowsun form değerleri ve şifreleri hatırlama seçeneğini açık halde kulalnıyorsanız kayıtlı halde bıraktığınız Msn messenger, forum şifreleri, icq şifreleri gibi şifreleri göstermektedir, kayıtlı olmayan veya unuttuğunuz şifreleri bulma gösterme gibi bir özellik olmayacağını hatırlatırız. Program ücretsizdir.

Önemli Uyarı : Program bilgisayarınızın ve tarayıcınızın form verileri kaydettiği bölgelerde okuma işlemi yapıp size şifrelerinizi göstereceği içn bazı koruma programlarınca zararlı içerik (virüs değil) olarak uyarı verebilir, üreticinin bütün programları sitemizde mevcuttur ve bu zamana kadar bu üreticiden hiçbir zararlı içerik tespitinde bulunulmamıştır çekinmeden kullanabilirsiniz. Program ücretsizdir –