Parallaxis iAlbum dijital fotoğraf düzenleme yönetme görüntüleme programı – All programs files download speed and legal

[Resim Düzenleme » 26.09.2021]

Downloadindir Program Tanıtımı ve Diğer Özellikler Hakkında Bilgi: Parallaxis iAlbum dijital fotoğraf düzenleme, görüntüleme, yönetme, organize etme ve albüm oluşturmaya yarayan bir programdır. Kolay kullanım sayesinde hızlı bir şekilde fotoğraf albümlerini düzenlemenize yardımcı olur. iAlbum’le resimleri; düzenleyebilir, yorum, açıklama ve tarih atarak albüm haline getirebilirsiniz. Başka bir düzenleme aracı kullanmadan, bilgisayardaki resimleri çabuk bir şekilde bulup düzenleyebilirsiniz. Ayrıca dijital kamera ve tarayıcıdan görüntü aktarımı da yapabilirsiniz. Program süre kullanım kısıtlamalıdır. Kısıtlama süresini kaldırmak için satın almanız gerekiyor.

Birden fazla imaj biçimi desteği
BMP, JPG, JPEG, PSD, WMF, PNG, TIFF, PCX, TGA, EMF, APM, PCD, TLA, WBM imaj biçimlerini destekler. iAlbum, farenin birkaç hareketiyle imajları bir biçimden başka biçime döndürülür.

Tarayıcı, dijital kamera, yazıcı desteği
Doğrudan dijital kamera ve tarayıcıdan imajları okuyup bilgisayara aktarır.

Kolay albüm yönetme
Tek dosya olarak albüm oluşturulur. Bu programla kendi albümünüzü CD’ye oluşturarak, oluşturulmuş albümü arkadaşlarına e-postaya gönderebilir ve internetten de yayınlayabilirsiniz.

Özellikleri
+ Çok sayıda imaj biçimini destekler. (BMP, JPG, JPEG, PSD, WMF, PNG, TIFF, PCX, TGA, EMF, APM, PCD, TLA, WBM)
+ Hızlı imaj ön görünümü
+ Yerleşik imaj editörü
+ Tarayıcı ve kamera desteği
+ Küçük görünüm yazdırma desteği
Program süre kullanım kısıtlamalıdır. Kısıtlama süresini kaldırmak için satın almanız gerekiyor.