oRipa MSN Webcam Recorder web kamerayı webcamı kameraya dönüştürme kaydetme programı – All programs files download speed and legal

[Çeşitli Programlar » 03.04.2008]

Downloadindir Program Tanıtımı ve Diğer Özellikler Hakkında Bilgi: Bu program ile basit ve hızlı bir şekilde sabit diskinize MSN web kamera anlık görüntülerini kaydedebilirsiniz. Bilgisayara web kamerayı bağladıktan sonra, programı çalıştırıp ‘record’ tuşuna basarak kayıt işlemini başlatabilirsiniz. Program, seçilen bir hedef klasöre yüksek kalitede AVI dosya biçimiyle görüntüleri kaydeder. Bu görüntüleri daha sonra bilgisayarınızda bulunan bir video oynatıcıyla seyredebilirsiniz (Windows Media Player, Real Player gibi). Program MSN 6.0 ve üstü ile ya da Windows Live Messenger ile çalışır. Kayıt işlemi içinde isterseniz ses kaydı da seçebilirsiniz. Programın kolay arayüzü ve karmaşık olmayan ayar yapısıyla çok rahat kullanım imkanı sunar. Program süre kullanım kısıtlamalıdır. Kısıtlama süresini kaldırmak için satın almanız gerekiyor.

Özellikler
# Mikrofon ve CD gibi ortamlardan ses alabilir. Kayıt yaparken ses kayıt türünü ayarlayabilirsiniz.
# Web kamera yoluyla akan görüntüleri gerçek zamanlı olarak sıkıştırabilir. Bu sayede dosyalarınız sabit diskte fazla yer kaplamaz.
# AVI dosya biçimi olarak kayıt yapar. Real Player, Media Player gibi çeşitli video oynatıcı programlarda seyredebilirsiniz.
# MSN web kamera kaydı sırasında internette dolaşabilirsiniz.
# Kolay kullanım. Kaydı başlat ve durdur tuşuyla işinizi yapabilirsiniz. Ayrıca kayıt tekniği hakkında teknik bilgiye sahip olmasanıza gerek yok.
# Ayarlanabilir FPS (Saniyede ekrana verilen kare sayısı), çerçeve boyutu (çıktı videonun kalitesini ayarlamak için kullanılabilir) ve kullanıcı tanımlı kaydetme dizinine sahip. Program süre kullanım kısıtlamalıdır. Kısıtlama süresini kaldırmak için satın almanız gerekiyor.