A Office Excel SMS toplu sms gönderme programı – Program indirme – download etme siteniz.

[Gerekli Programlar » 27.08.2009]

Downloadindir Program Tanıtımı ve Diğer Özellikler Hakkında Bilgi: Bu program sayesinde Excel’de bulunan tüm kayıtlarınıza tek tek uğraşmadan anında TOPLU SMS gönderebilirsiniz. Program ücretsizdir fakat TOPLU SMS gönderimi ücretlidir. 1 mesaj 1 kontör olup 1 kontör ücreti de 0.050 YKR’dir. A Office Excel SMS i bilgisayarınıza kurduktan sonra Excel belgesini açınız. Sol üst köşede WEBTEYiZ SMS butonunu göreceksiniz. WEBTEYiZ SMS butonuna basmadan önce cep numaralarının kayıtlı olduğu sütunu komple seçtikten sonra WEBTEYiZ SMS butonuna basınız program Excel belgeniz içersinde pop up pencere şeklinde hemen açılacak ve sağ tarafta işaretlemiş olduğunuz tüm cep telefonu numaraları listelenecektir. Şimdi cep numaralarını programa çekme işlemini tamamladık. Toplu SMS göndermek için 2 ayrı method vardır. Programın özellikleri kısıtlamalıdır. Kısıtlama süresini kaldırmak için satın almanız gerekiyor

1-) Tüm numaralara aynı mesajı gönderme: Hiçbir ayar yapmadan sadece mesaj metnini girerek tüm numaralara toplu mesajınızı gönderebilirsiniz.
2-) A Office Excel SMS in en güzel özelliği seçilen numaralara Excel belgenizde tablolarda bulunan açıklamaları da gönderebilirsiniz. Örnek: Sayın Ahmet MERTOGLU hesap bakiyeniz 100 YTL son ödeme tarihi 19.12.2006 )

A Office Excel SMS programımızın sol menüsünde sütunlar listelenir Bu sütunlardan seçme yapabilirsiniz. A1 sütununda cep numarası sahibinin ismi yazıyorsa örnek: Sayın #A dersek mesaj Sayın Ahmet MERTOGLU şeklinde gönderilir. Diğer sütunlara da ne tarz bilgiler girdiyseniz #A, #B, C# gibi mesaj metninize eklemeler yapabilirsiniz. Programın demo kullanıcı adı: 1234512345 demo şifresi: 1234512345 tir. Toplu SMS göndermek için http://www.webteyiz.com/toplusms.asp adresinden kontör satın alabilirsiniz. 1 kontör bedeli 0.050 YKR.
Programın özellikleri kısıtlamalıdır. Kısıtlama süresini kaldırmak için satın almanız gerekiyor –