Nokia Multimedia Factory multimedya mesaj oluşturma ve telefonla gönderme – Program indirme – download etme siteniz.

Nokia Multimedia Factory : Bilgisayarınızın üzerinde multimedya mesajları oluşturun ve bunları bağlantılı telefonunuz aracılığıyla gönderin. Nokia N70, N90, 6630, 6680, 6681, ve 6682 cep telefonlarıyla uyumludur. Program ücretsizdir.

Not: Yüklemeden önce, bilgisayarınızda en son PC Suite versiyonunun yüklü olduğundan emin olun. Indirmek icin buraya tiklayin.

PC Sistem Gereksinimleri:
# PC Suite versiyonu 6.41 veya üzeri PC’nizde yüklü olmalıdır
# İşletim Sistemi: Windows 2000 veya Windows XP
# Mevcut hard disk alanı: 20 MB

Kullanım
# Öncelikle bilgisayarınızın telefonunuzla bağlantı kurduğundan emin olun. Bu bir veri kablosu yardımıyla, bluetoothla veya kızılötesi bağlantısı ile olabilir.
# “To” butonuna tıklayın ve göndermek istediğiniz kişiyi telefon rehberinden seçin. Dilerseniz telefon numarasını “To” butonunun karşısındaki alana kendiniz de yazabilirsiniz.
# Eğer kopya oluşturmak isterseniz “Cc” butonunu tıklayın. Bu bölümü boş bırakabilirsiniz.
# “Subject” kısmına mesajınızın konusunu yazın.
# Şimdi “Click here to start editing multimedia message” bölümünü tıklayın ve MMS’inizin kalitesini, dolayısıyla boyutunu seçin. Mesela kaliteli olmayan bir resim ve AMR formatından oluşan bir ses seçerseniz bu MMS’in boyutu en fazla 30 kb kadardır. Eğer yüksek kalitede bir video seçerseniz ve yüksek çözünürlükte bir resim seçerseniz bunun büyüklüğü ise en fazla 300 kb’dir.
# MMS’in boyutuna karar verdikten sonra sıra resim ve metnin konumlarına geldi. Üstte resim altta metin veya resim ve metin yan yana gibi tercihlerden birini seçin.
# “Click here to add new image or video clip” bölümüne tıklayarak göndermek istediğiniz resminizi veya videonuzu seçin. “Click here to add new text” bölümünü tıklayın ve yazmak istediğiniz mesajı yazın. “Click here to add new audio clip” bölümünü tıklayarak mesajınıza eklemek istediğiniz sesi ekleyin.
# MMS’iniz oluşturuldu. Şimdi “Send” butonuna tıklayarak MMS’inizi cep telefonunuz üzerinden gönderin.
# Resim boyutunuzu seçin ya da resminizin çözünürlüğünü azaltarak kb olarak boyutunu küçültün –