Music Library sevdiğiniz müzikleri kataloglama diğerlerinden ayırma programı – All programs files download speed and legal

[Çeşitli Programlar » 10.04.2008]

Downloadindir Program Tanıtımı ve Diğer Özellikler Hakkında Bilgi: Bu program sevdiğiniz müzikleri çalan ve onları ayrıca dosyalamak için çeşitli özelliklerde sunan müzik veritabanı programı. Music Library, kullanışlı arayüzüyle koleksiyon oluşturmada kolaylıklar sağlar. Program süre kullanım kısıtlamalıdır. Kısıtlama süresini kaldırmak için satın almanız gerekiyor.

Müzik koleksiyonu için çeşitli araçlar sunar:
Albümler, sanatçılar, yıl, tür gibi. Sürücüleri tarayıp bulmuş olduğu mevcut müzik dosyalarını (MP3, WAV, OGG, WMA, APE, FLAC, MP4, MPC gibi) otomatik olarak listeler. Çok yönlü tag (etiket)/dosya editörüyle innDirilmiş albüm bilgilerini, sanatsal kapakları, dosya isim etiketlerini ve etiketleri yeniden adlandırabilir. Ayrıca Music Library ile CD, LP, Teyp gibi müzik koleksiyonunuzu yönetebilirsiniz. İnternette arama sonucu Amazon, FreeDB, AMG gibi web sitelerinden albüm kapaklarını ve albüm bilgilerini alabilir ve kişisel notlar da ekleyebilirsiniz. Güçlü yayıncılık özelliğiyle AscII metin ve Html biçimde profesyonel tarzda listeler oluşturabilirsiniz. Arama ve eş dosya bulma özelliğiyle sabit diskinizde eş dosya araması yapar. Koleksiyonunuzu diğer kişilerle paylaşabilirsiniz. Music Library ayrıca ince bağımsız CD çalıcıya sahiptir. Veritabanınızı onunla da ilişkilendirebilirsiniz. Sanatçı adı, albüm bilgileri ve şarkı sözlerini otomatik olarak gösterebilir. Program süre kullanım kısıtlamalıdır. Kısıtlama süresini kaldırmak için satın almanız gerekiyor.