IconCool Studio bmp gif emf dib icb ico icl jpg jpeg pcx dosyalarını açma programı – Program indirme – download etme siteniz.

[Simge Düzenleyiciler » 06.06.2009]

Downloadindir Program Tanıtımı ve Diğer Özellikler Hakkında Bilgi: Bu program 32 bit simge ve Vista simgesi ve düzenleme, değiştirme ve oluşturma uygulamasıdır. IconCool Studio 5 yaratıcılık için birçok yeni özellik ve büyük çalışmalar için Adobe PhotoShop’takilere benzer araçlar içerir ve aydınlatma efektlerine elverişli araçlar içerir. Ayrıca geniş grafik tasarım dersi görmeksizin, 100’ün üzerinde birbirinden farklı elementle simge oluşturabilirsiniz. Program süre kullanım kısıtlamalıdır. Kısıtlama süresini kaldırmak için satın almanız gerekiyor.

Özellikler
# BMP, DIB, EMF, GIF, ICB, ICO, ICL, JPG, JPEG, PBM, PCD, PCX, PGM, PNG, PPM, PSD, PSP, RLE, SGI, TGA, TIF, TIFF, VDA, VST, WBMP ve WMF dosyalarını açabilme.
# Resimleri BMP, CUR, GIF, JPG, ICL, ICO, PNG, WBMP, EMF, WMF, TGA ve TIF olarak kaydedebilme.
# Adobe PhotoShop eklentilerini tanıyabilme ve PhotoShop’tan dosya transfer edebilme.
# GIF dosyaları üzerinde rahatlıkla işlem yapabilme.
# 50 adet filtre ve efektle resimleri düzenleme.
# Geliştirilmiş ışıklandırma efekti ile benzersiz aydınlatma yapma.
# Resmin 5 farklı çeşitte değişik tipini anında hazırlama.
# Resmin saydamlık ayarlama.
# Photoshop, Flash ve Firework arayüzlerine benzer ve özel olarak hazırlanmış kullanıcı arayüzü ile kolaylık sağlama. Program süre kullanım kısıtlamalıdır. Kısıtlama süresini kaldırmak için satın almanız gerekiyor –