Graphics Converter Pro resimlere bulanıklık verme kabartma dalga verme programı – All programs files download speed and legal

[Resim Düzenleme » 17.11.2007]

\r\n

Downloadindir Program Tanıtımı ve Diğer Özellikler Hakkında Bilgi: Bu program güçlü bir resim görüntüleme ve resim düzenleme programı. Yazılımın 60 resim filtresi sayesinde resimlerinizde bulanıklık, keskinlik, kabartma, dağınıklık gibi daha birçok değişikliği yapabilirsiniz. 12 resim efektiyle de resimlerinize döndürme, dalga, yön değiştirme ve daha birçok efekti uygulayabilirsiniz. Ayrıca yazılımın ekran görüntüsü alma aracı sayesinde istediğiniz şekilde ekran görüntüleri alarak çeşitli ebatlarda kaydedebilirsiniz. Program süre kullanım kısıtlamalıdır. Kısıtlama süresini kaldırmak için satın almanız gerekiyor.
\r\n
\r\nYazılım
\r\n# BMP, DIB, EMF, GIF, ICB, ICO, JPG, JPEG, PBM, PCD, PCX, PGM, PNG, PPM, PSD, PSP, RLE, SGI, TGA, TIF, TIFF, VDA, VST, WBMP ve WMF dahil 500\’den fazla grafik giriş biçimini destekliyor.
\r\n# BMP, GIF, JPG, PNG, WBMP, EMF, TGA, TIF ve WMF dahil 140 grafik biçimini düzenleyerek kaydetmenize olanak tanıyor. Program süre kullanım kısıtlamalıdır. Kısıtlama süresini kaldırmak için satın almanız gerekiyor.
\r\n
\r\n

\r\n