Easy HTML To Any Script Converter html kodları script kodlarına dönüştürme programı – Online program game driver download legal and speed

[Yazı Programları » 08.04.2021]

Bu program ile hızlı ve kolay bir şekilde HTML dosyalarını script kodlara dönüştürebilirsiniz. Var olan script şablonları kullanabileceğiniz gibi kendinizde oluşturabilirsiniz. Programın ana penceresinden ‘Script’ şablonları düzenleyebilirsiniz. Program kullanıma hazır 10 şablon içerir: ASP, C#, JavaScript, JSP, Perl, PHP, Python, Ruby, VB ve VBScript. Programın ana penceresinde 4 sekme mevcuttur: Tekli dosya, Dosya listesi, Metin öbeği, Email gönderme javascripti. Ayrıca programın ‘Seçenekler’ menüsünden çeşitli ayarlamalar da yapabilirsiniz. Program kurulumdan itibaren Türkçe ve ücretsizdir. Program ücretsizdir.

Tekli Dosya:
Program ana penceresinden HTML dosyasını (HTML, HTM), ve şablon kodlarından birisini seçip, yeşil ok butonuna tıkladığınızda dosya dönüştürülür.

Dosya Listesi:
Toplu dosya ya da klasörleri ekleyip dönüştürme işlemi yapabilirsiniz.

Metin Öbeği:
Kopyala-yapıştır metoduyla oluşturulacak metni hazır şablon scriptlere dönüştürebilir.

Email Gönderme JavaScripti:
Bu kısımda e-posta şifrelemesi yapabilirsiniz. İki seçmeli üç girdiye sahiptir. JavaScript desteği olmayan tarayıcılar tarafından da görüntülenmesi için “Noscript” etiketinin onay kutusunu imlemeniz gerekir.
# E-posta adresiniz: E-posta adresinizi buraya girebilirsiniz.
# Köprü metniniz: Metninizi buraya yazabilirsiniz. E-postanıza “img” etiketi eklenir. Bu alanı boş bırakırsanız, köprü metin e-posta adresinizle aynı olacaktır.
# Mesaj konunuz: Otomatik olarak e-posta istemcinizin ‘konu’ alanına yerleştirilecek iletiyi yazabilirsiniz. Bu alanı boş bırakırsanız ‘konu’ alanı boş kalır.
# HTML kodunu al: Otomatik olarak oluşturulan JavaScript kodunuz yer alır.