DigitalAlbums kırmızı göz düzeltme resimleri toplu boyutlandırma gezgin programı – Program indirme – download etme siteniz.

Downloadindir Program Tanıtımı ve Diğer Özellikler Hakkında Bilgi: Bu program üç programın ayrı ayrı yaptığı işi tek başına yapması için oluşturulmuş bir resim göstericisidir. Program süre kullanım kısıtlamalıdır. Kısıtlama süresini kaldırmak için satın almanız gerekiyor.

Gezgin
Bu bölümü kullanarak windows explorer’da olduğu gibi klasörler, hard diskler ve diğer dijital ortamlar arasında geçiş yapabilirsiniz. Klasörlerin indeksini görerek gezeceğiniz klasörlere karar verebilirsiniz. Ayrıca bu indeks içinde gösterilmesini istemediğiniz dosyaları gizleyebilirsiniz de. Bu bölüm içerisinde sanal albümler oluşturabilir, sürükle-bırak şeklinde içinde fotoğraflarınızı yerleştirebilirsiniz. Program bunu yaparken dosyalarınızın yerini değil, sadece görüntülendiği klasörü değiştirir. Yani fotoğraflarınız hangi klasör içinde olursa olsun rahatlıkla kategorize edebilirsiniz. Her resim, klasör ya da albüm için açıklamalar oluşturabildiğiniz gibi yine bu bölüm içinden şunları yapabilirsiniz:

Toplu boyutlandırma İstediğiniz kadar resim dosyasını seçip, hepsinin aynı boyuta sahip olmasını sağlayabilirsiniz.
# Resimlerinizi topluca siyah-beyaz renklere çevirebilirsiniz. Tek tek işlem yapmak yerine tümünü aynı anda halletmek size işlerinizde kolaylık sağlar.
# Toplu Döndür/Çevir:Bu seçenek sayesinde istediğiniz sayıda dosyayı istediğiniz tönde döndürebilir ya da çevirebilirsiniz.
# Tüm resimlerinizin bir köşesine logonuzun yerleştirilmesini sağlayabilirsiniz.
# Çeşitli geçiş efektleriyle süslenmiş videolar hazırlayabilirsiniz.

Gösterici
Bu bölüm resimlerinizi orjinal boyutunda görmenize izin verir. Yine bu bölümden resimlerinizin slayt gösterisini başlatabilirsiniz. Bu slayt içinde yer alacak olan ve 13 farklı grup içinde bulunan geçiş efektleri, resşmlerinizi izlerken size zevk verecek. Her grup içinde 20’ye kadar değişik efekt olduğunu düşünürsek resimlerinizi izlemek sizi hiç sıkmayacak. Bu bölüm içinde yapabileceğiniz diğer bir şey de resime ait işleme işlemleri. Yani üzerinde önizlemekte bulunduğunuz resmin her tür ayarını buradan kolayca yapabilirsiniz.

Kırmızı Göz Önleyici
Adından da yapılacak herşey anlaşılan bu bölüm, fotoğraflarınızdaki kırmızı gözleri yok edip, kendi doğal haline getiriyor. Kırmızı gözün üzerine gidip programa düzeltmesini söylediğimizde renk, constrant ve ışık gibi ayarları tahmin ederek gözü normal haline çeviriyor. Program süre kullanım kısıtlamalıdır. Kısıtlama süresini kaldırmak için satın almanız gerekiyor –