DeviceLock bilgisayar güvenlik programı – All programs files download speed and legal

[Şifreleme ve Güvenlik » 01.01.2021]

DeviceLock dışarıdan gelen tehditlere karşı kullanabileceğiniz bir çok güvenlik programı bulabilirsiniz. Buna karşılık çalıştığınız şirkette ya da sahip olduğunuz şirketin, şirket içi veri güvenliğini nasıl sağlayabilirsiniz? Kısa bir örnek ile konuyu özetliyelim. Bir yazılım firmasında çalıştığınızı var sayalım. 3 aydır üzerinde çalıştığınız bir proje. Bir sabah işyerinize geliyorsunuz projenizin bilgisayarınızdan silindiğini ya da bir başka arkadaşınızın projesinde sizin çalışmalarınızı görüyorsunuz. Sanırım bu durum son derece sinir bozucu olurdu. Bu gibi benzer durumları yaşamamak için Ecora DeviceLock’ı önce bir inceleyin. Eminim şirket içi güvenlikte kendiniz için ihtiyaç duyacağınız güvenlik sistemini bulacaksınızdır. Active Directory Grup Policy ile pek çok kullanıcı yetkisini belirleyebilirsiniz ama uç noktalardaki takılıp çıkarılan cihazlara erişimi kontrol edemez veya erişim için belli zaman aralıkları koyamazsınız.Ve sizden bu cihazlara erişimi kontrol etmeniz, ayrıca bunları raporlayabilmeniz isteniyorsa, aradığınız çözüm Ecora DeviceLock’tur. Programın Türkiye satışını Elmer Yazılım şirketi yapmaktadır. Ayrıntılı bilgiyi www.elmer.com.tr adresinden ya da Emler Satış Departmanından edinebilirsiniz. Program süre kullanım kısıtlamalıdır. Kısıtlama süresini kaldırmak için satın almanız gerekiyor.

özellikler:
-USB ve Firewire portlar, WiFi ve Bluetooth adaptörler, CD-ROM’lar, disket sürücüler ve diğer sökülüp takılan cihazlar için merkezi erişim denetimi
-Ağ’a bağlı olan ve olmayan sistemleri denetleyebilme
-İsterseniz sadece önceden belirlenmiş USB portların kullanıma açık olması ve tüm diğerlerine erişimi engelleyebilme özelliği (USB white list)
– Disklerin yanlışlıkla formatlanmaya karşı korunabilmesi
– Bir Active Directory ortamında, izin ve ayarların Group Policy ile dağıtılabilmesi
– Seri ve paralel portlardaki erişimin denetlenebilmesi