Cool Video Converter video dosyalarını ipod mp4 3gp psp video dosyalarına çevirme – Online program game driver download legal and speed

Downloadindir Program Tanıtımı ve Diğer Özellikler Hakkında Bilgi: Bu program iPod/MP4/3GP/PSP video dosya biçimine dönüştürme programıdır. Program DivX, XviD, MOV, RM, RMVB, MPEG, VOB, VCD, DVD, SVCD, ASF, QT, WMV, AVI dosyalarını iPod MP4, PSP MP4, Cep telefonu 3GP, Pocket PC biçimine dönüştürür. Programın içinden dönüştürme için çeşitli ses ve video ayarlamalarını kurabilirsiniz. Programın özellikleri kısıtlamalıdır. Kısıtlama süresini kaldırmak için satın almanız gerekiyor.

Özellikler
# Program desteklediği tüm dosya biçimlerini Apple iPod Video’ya, Sony PSP’ye, cep telefonları dosya biçimine, MP4 biçimine dönüştürür.
# Program Nokia, Motorola, Sony Ericsson, Samsung, LG, Simense, Pansonic, Sharp, Sanyo, NEC, Ktech, VX gibi markalara ait desteklediği modellerinin cep telefonu, akıllı telefon ve avuç içi gibi aygıtlar için dönüştürme yapabilir.
# DivX, XviD, MOV, RM, RMVB, MPEG, VOB, VCD, DVD, SVCD, ASF, QT, WMV, AVI dosya biçimlerini iPod MP4, PSP MP4, 3GP, Pocket PC dosyalarına dönüştürür.
# Çoklu dosya dönüştürebilir.
# Gerçek zamanlı video öngörünümü.
# Yüksek hızda video desteği.
# Dönüştürme işleminde video/ses ayarlaması yapılabilir.
Programın özellikleri kısıtlamalıdır. Kısıtlama süresini kaldırmak için satın almanız gerekiyor.