CoffeeCup Web Video Player mpg avi mov wmv dosyalarını flash’a swf’ye çevirme – Program indirme – download etme siteniz.

[Ses Görüntü Düzenleme » 09.06.2008]

Downloadindir Program Tanıtımı ve Diğer Özellikler Hakkında Bilgi: CoffeeCup Web Video Player MPG, AVI, MOV, FLV, WMV dosyalarını flash video dosyaya (SWF) hızlı ve kolay bir şekilde dönüştürmeye yarayan bir programdır. Bu dönüştürülen dosyaları daha sonra web sitenize ekleyebilirsiniz. Bir video dosyası ve kabuk seçerek program da çalışmaya başlayabilirsiniz. Kolay bir şekilde streamning (akıcı) videolardan oluşan içeriği web sitenize ekleyebilirsiniz. Bir film seçtikten sonra program onu flash dosya türüne çevirir. Bu işlem için HTML ya da programcılık bilgisine de gerek yok. Kullanıcı dostu arayüzü ve kolay kullanımı sayesinde web siteleriniz için akıcı videolar ekleyebilirsiniz. Programın esnek yapısı sayesinde istediğiniz kadar video ekleyebilirsiniz. Programın sağ tarafında yer alan ‘select skin’den video şeklini seçebilirsiniz. Daha sonra ‘Add Videos/Videolar Ekle’ tuşuna basarak videolarınızı ekleyebilirsiniz. Eklenen şablonu silebilir, isimleri ve yerleri değiştirebilirsiniz. ‘Preview’ tuşuna tıkladığınızda video oynatıcı devreye girer ve yapmış olduğunuz çalışmayı görebilirsiniz. ‘Upload’a tıkladığınızda oluşturduğunuz çalışmayı bilgisayara kaydedebilirsiniz. Web sayfanız için gerekli kod bilgileri, site adı ve FTP bilgilerini girdikten sonra web sitenize yollayabilirsiniz. Program süre kullanım kısıtlamalıdır. Kısıtlama süresini kaldırmak için satın almanız gerekiyor.

Özellikler
# MPG, MOV, AVI, FLV, WMV video türlerini destekler.
# Oluşturulan Flash SWF dosya türü tüm web tarayıcılarla uyumludur.
# Web sitenize sınırsız sayıda video ekleyebilirsiniz.
# FTP aracıyla dosyalarınızı internete yükleyebilirsiniz.
# Yapılan çalışmayı öngörümden seyredebilirsiniz.
# 3 video çıktı kalitesi destekler.
# Bir HTML ya da programcılık bilgisine gerek duymadan çalıştırılabilir.
# Ücretsiz destek ve süresiz terfi desteği.
# Yüksek kalitede kabuk (skin) içerir. Program süre kullanım kısıtlamalıdır. Kısıtlama süresini kaldırmak için satın almanız gerekiyor –