CoffeeCup Video Recorder web kamerayla webcamla video kaydı yapma oluşturma programı – Online program game driver download legal and speed

[Çeşitli Programlar » 06.05.2008]

Downloadindir Program Tanıtımı ve Diğer Özellikler Hakkında Bilgi: CoffeeCup Video Recorder web kamerayla doğrudan video kaydı yapmak için kullanılabilecek bir yazılım. Program sayesinde kaydettiğiniz video kayıtlarını popüler akıcı video yayınlayan sitelere yollayabilirsiniz. Yaptığınız video kaydına yazı, şekil, resim ve filigran da ekleyebilirsiniz. Adım adım talimatlar doğrultusunda Video Recorder ile video kaydet tuşuna basarak kayıt işlemini yapabilirsiniz. (Bir web kamera bilgisayara takılı olmalı). Bu kayıt görüntülerini dakikalar içinde video yayınlayan YouTube, MySpace, Google Video gibi onlarca siteye yollayabilirsiniz. Bu sayede kendi çektiğiniz video klipler doğrultusunda ünlü de olabilirsiniz. Export for web..tuşuna tıklayıp web sitelerine aktarım işini yapabilirsiniz. Program içinde yer alan ‘video Sites’ tuşuna bastığınızda bir web sitesi seçebilir, ayrıca kendinizde yeni bir site ekleyebilirsiniz. Program bu sitelerin ana sayfalarını açar. Programla videonun konumu, boyutu, yazı tipi ayarlanabilir hatta JPG, BMP, GIF gibi resimler eklenebilir; filmin başlangıç ve sonu düzenlenebilir. Video Recorder’in çıktı video dosya uzantısı Flash video dosyadır (FLV). Bu video türünü tüm video yayınlayan siteler kullanıyor. Bu sayede bu sitelere daha hızlı paylaşım yapabilirsiniz. Program süre kullanım kısıtlamalıdır. Kısıtlama süresini kaldırmak için satın almanız gerekiyor.

Özellikler
# YouTube, MySpace, Google Video, Generic, Revver, Yahoo Video, Tinypic gibi video yayınlayan sitelere videolarınızı yollayabilir ve yeni siteler ekleyebilirsiniz.
# Web kameradan doğrudan kayıt yapar.
# Videoya çeşitli efektler ekleyebilir.
# Hızlı ve kolay kullanım.
# Videonuz için yazı tipi ve renk düzenlemesi yapabilir.
# Destek ve tüm güncellemeler ücretsiz.
Program süre kullanım kısıtlamalıdır. Kısıtlama süresini kaldırmak için satın almanız gerekiyor.