AVG AntiVirus Free 2015

[Güvenlik Programları » 18.02.2015]

AVG AntiVirus Free 2015 virüsten koruma yazılımını ücretsiz olarak sitemizden indirebilirsiniz. En iyi ücretsiz antivirüs programı AVG 32 ve 64 bit olarak sitemizde…

Program Lisans Bilgileri: Ücretsiz Kullanıma Sahip
Program Boyutu: 153.8 Megabyte
Dil Desteği: Türkçe Destekliyor
Program Kullanımı: Ücretsiz Tam Sürüm
Üretici Firma: AVG Technologies.
Program Eklenme Tarihi: 29 Ekim 2014
Programı Ekleyen: Admin 
Desteklediği İşletim Sistemleri: Tüm Windows İşletim Sistemleri 

AVG Anti-Virus Free 2015, senelerdir bilgisayar kullanan kişilere ücretsiz bir şekilde hizmet sunan virüs ve zararlı yazılımlardan koruma programının en yeni versiyonudur. Program her zamanki gibi ücretsiz ve Türkçe dil desteği ile destek sağlarken, yeni ve şık görünüme sahip tasarımı ile de dikkatleri kendisine çekmektedir. Program yeni Türkçe yapısıyla ve oldukça kolay kullanıma sahip menü yapısı ile temel seviyede bilgisayar kullanabilen bütün müşterilerimiz tarafınca rahatça kullanılabilme özelliğine sahiptir. Ücretsiz kullanım özelliğine sahip olmasına rağmen gerçek zamanlı tarama gerçekleştirebilme özelliği ile dikkat çekmektedir.

AVG Anti-Virus Free 2014, tespit edilen zararlı tüm her şeyi sahip olmuş olduğu zararlı tanımlama veritabanı ile tespit edebildiği gibi, bilinmeyen zararlı dosyaları da hareket tarzlarından şüphelenerek tanıyabilmekte ve bu mevzuda büyük muvaffakiyet göstermektedir. Sistem kapasitesini en en alt düzey seviyede kullanan program, real time yani gerçek zamanlı çalışırken bilgisayarı da kesinlikle kasmaz ve sistem kapasitenizi size bırakmaktadır.

Programın Özellikleri
Real time yani gerçek zamanlı tarama özelliği ile dikkat çekmektedir.
Virüslere, truva atlarına, reklam yazılımlarına, casus programlara, solucanlara karşı oldukça etkili bir koruma sağlayarak bilgisayarı güven altında tutar.
Email yolu bilgisayarımıza bulaşacak tehditleri önler.
Kendi kendine güncelleme özelliği ile dikkat çekmektedir.
Türkçe menüleri ile kolay bir kullanıma sahiptir.
Kullanımı oldukça hızlı ve basittir.

http://get.bulkbest.com/n/3.1.54/13494466/AVG%20AntiVirus%20Free.exe

Konu İle Alakalı Kelimeler; dovlond virüs pırogramı indir

Benzer Haber Yok.