Apex MPEG VCD DVD Converter divx avi rm wmv mov video dosyalarını mpeg haline çevirme – Program indirme – download etme siteniz.

Downloadindir Program Tanıtımı ve Diğer Özellikler Hakkında Bilgi: Bu program DivX, XviD, AVI, RMVB, RM, ASF, WMV ve MOV görüntü biçimlerini MPEG/VCD/DVD görüntü biçimlerine dönüştüren profesyonel bir yazılımıdır. Yazılım, temelde bahse konu görüntü biçimlerini birbirlerine dönüştürüyor gibi görünsede de, aslında görüntü biçimlerinin uzantıları bakımından hiçte sanıldığı gibi sınırlı değildir. Temel dönüştürme kaynağında bulunan biçimlere, birçok görüntü biçimi uzantısı eklenmiş ve günümüzde ihtiyaç duyulan tüm uzantıları bünyesinde toplamıştır. Eskiden çok önemli anları VCD ortamına çeken kullanıcılar, şimdilerde ise DVD, SVCD gibi teknolojinin getirdiği diğer özelliklerden faydalanmaktadırlar. Çoğu filmler artık ya SVCD, ya da DVD otramında hazırlanmaktadırlar. Bilindiği gibi DVD veya SVCD kalitesi diğer görüntü kalitelerinden çok daha iyidir. Görüntüler kaliteli, pürüzsüz ve hiç bozulmadan yıllarca saklanabilmektedir. Günümüzün birçok cihazı DVD seyretmeye imkan vermesine rağmen, kullanıcıların yukarıda bahsedilen görüntü biçimlerini birbirlerine dönüştürmeye her zaman ihtiyaçları olmuştur, olacaktır da. Üstelik görüntü cihazlarında çekilen bu tür görüntülerin uzantılarını da her cihaz okuyamamaktadır. O zaman görüntü biçimlerini birbirlerine dönüştürme kaçınılmaz olacaktır. Çoğu zaman elimizdeki görüntüleri diğer görüntü biçimlerine çevirdiğimizde ise görüntü kalitesinden ödün verildiği için görüntü iyi olmaz. Kalite düşer ve kullanıcı aradığı veya istediği görüntü kalitesine bir türlü ulaşamaz. Yazılım, bahse konu görüntü biçimlerini MPG/VCD/SVCD/DVD/MPEG’e dönüştürmek için tasarlanmıştır. Kullanıcı görüntülerini istediği Hz oranına [framerate] ayarlayabilmektedir (23.976-59.94 Hz). Aynı zamanda dışarıya çıktı sağlanan görüntü biçim büyüklüklerini de istediği gibi değiştirebilmektedir. Bunun yanı sıra yazılım, seslerin değer-oran (rate) ve hız-zaman (bit) aralıklarını da günümüz şartlarına uygun olarak sağlamaktadır (Bitrate: 32-448 Kbit/s ve Rate: 22050-48000 Hertz). Kullanıcı görüntü başlangıcını ayarlayabilmekte, görüntünün arzu edilen bir parçasını kesebilmektedir. Yazılım, son derece kolay, hoş ve kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir. Programın özellikleri kısıtlamalıdır. Kısıtlama süresini kaldırmak için satın almanız gerekiyor.

Özellikler
# Görüntü dosyalarını AVI, DivX, XviD, ASF, WMV, mpeg, MOV, QT, RM, RMVB, QuickTime, MPG/vcd/SVCD/dvd’ye dönüştürebilmektedir.
# Günümüzün geçerli ses ve görüntü biçimlerini desteklemektedir.
# Dönüştürülen dosyaları kaydetmeden izletme imkanına sahiptir.
# Ses kalite seçeneklerine sahiptir.
# Dönüştürdüğü görüntü biçimlerini kullanıcının ayarlayabilmesi için dışarı kalite çıktı seçeneğine sahiptir.
# Kullanıcının görüntülerde istemediği bölümleri kesme imkanı sunmaktadır.
# Geniş görüntü seçeneklerine destek vermektedir (2GB dahil).
# Kolay, anlaşılır ve hoş bir arayüze sahiptir.
# Ayarlandığı takdirde görüntü dönüştürmesinden sonra bilgisayarı kendiliğinden kapatmaktadır.

Video özellikleri:
# XviD’den VCD, MPG, MPEG1, SVCD, MPEG2 ve DVD’ye dönüştürmektedir.
# DivX’den VCD, MPG, MPEG1, SVCD, MPEG2 ve DVD’ye dönüştürmektedir.
# AVI’den VCD, MPG, MPEG1, SVCD, MPEG2 ve DVD’ye dönüştürmektedir.
# MOV’dan VCD, MPG. MPEG1, SVCD, MPEG2 ve DVD’ye dönüştürmektedir.
# QuickTime’dan VCD, MPG, MPEG1, SVCD, MPEG2 ve DVD’ye dönüştürmektedir.
# WMV’den VCD, MPG, MPEG1, SVCD, MPEG2 ve DVD’ye dönüştürmektedir.
# QT’den VCD, MPG, MPEG1, SVCD, MPEG2 ve DVD’ye dönüştürmektedir.
# ASF’den VCD, MPG, MPEG1, SVCD, MPEG2 ve DVD’ye dönüştürmektedir.
# RM’den VCD, MPG, MPEG1, SVCD, MPEG2 ve DVD’ye dönüştürmektedir.
# RMVB’den VCD, MPG, MPEG1, SVCD, MPEG2 ve DVD’ye dönüştürmektedir.
Programın özellikleri kısıtlamalıdır. Kısıtlama süresini kaldırmak için satın almanız gerekiyor –