Advanced VBA Password Recovery microsoft ofis dosyalarının şifrelerini bulma kırma – Program indirme – download etme siteniz.

[Şifreleme ve Güvenlik » 02.06.2021]

Advanced VBA Password Recovery microsoft ofis uygulamalarında oluşturulan dosyaların unutulan şifresini bulmakta, kurtarmakta veya veri kaybını kaldırmaktadır. Bilgisayarla ilişkisi olmayan bir kişinin bile günlük hayatında birçok şifre kullandığını düşünecek olursak, yazılımlarla ilgilenen kişilerin bu şifreleri kullanması kaçınılmazdır diyebiliriz. Bu da doğal olarak bize beraberinde şifreleri unutma sıkıntısını getirmektedir. İşte bu yazılım da tam bu sırada imdada yetişmektedir. Şimdi gelin yazılımın nasıl işler başardığını birlikte görelim.Ne dersiniz? Yazılım, microsoft ofis belgelerindeki projeleri; Excel(97, 2000, XP, 2003), proje 98/2000/XP/2003, PowerPoint (97 dahil), Visio 4/5 desteklemektedir. Korunmuş Excel eklentilerini ve şifrelerini açabilmektedir. Yalnızca microsoft olanlar için değil, VBA projelerle açık tüm belgelerin eklentilerini ve şifrelerini açabilmektedir. Tüm ofis bileşenleriyle sorunsuz çalışmakta ve bütünüyle diğer VBA tabanlı uygulamaları (Corel, WordPerfect, Ofis, AutoCAD) desteklemektedir. Yazılım çok sade ve basit bir arayüzle kullanıcı karşısına gelmekte ve 2 ana bölümden oluşmaktadır. Sırasıyla bu bölümler; Dosya ve Gizli VBA (VBA Backdoor)’dan oluşmaktadır. Program süre kullanım kısıtlamalıdır. Kısıtlama süresini kaldırmak için satın almanız gerekiyor.

Dosya sekmesi; kullanıcı açılmayan projeyi, şifresi unutulan dosyayı veya verinin yerini bu sekme yardımıyla yazılıma göstermektedir. Verinin yerini gösterdikten sonra yazılım, gerek şifreyi, gerekse açılmayan projeyi kendiliğinden çözmektedir.
Gizli VBA sekmesi; Kayıt Kodu, Tam sürüm ve diğer etkinliklerin yapılacağı sekmedir. Yazılımın kendiliğinden güncelleme yeteneği mevcuttur. Program süre kullanım kısıtlamalıdır. Kısıtlama süresini kaldırmak için satın almanız gerekiyor –