Adobe Flash Player Uninstaller windows ve macintosh ‘da silinemeyen dosyaları silme – Online program game driver download legal and speed

[Kurulum Ekle & Kaldır » 15.09.2021]

Bu yazılımın Windows ve Macintosh işletim sistemlerinde kurulu olan sürümlerini kaldırmanızı sağlayan araçtır. Her iki işletim sistemini desteklediği gibi mevcut tüm internet tarayıcılara da destek vermektedir. Sisteminize kurmuş olduğunuz Flash Player yazılımları zaman zaman sorunlara yol açabilmektedir. Bu durumda gerek internet üzerindeki gerekse bilgisayarınıza innDirmiş olduğunuz flash desteği isteyen videoları izlerken de sorun yaşanabilmektedir.
Bu durumun nedeni yükleme sırasında dosyaların eksik kopyalanması ya da kullanım sırasında gerekli dosyaların hasar görmesidir. Bu araçla sisteminize kurulu olan sorunlu Flash Player yazılımını kolayca kaldırmanız amaçlanmaktadır. Tabii ki daha sonra Adobe Flash Player yazılımının uygun sürümünü yeniden yüklemeniz gerekmektedir. Yazılımı kullanabilmeniz için yapmanız gereken; innDirmiş olduğunuz dosyaya tıklayıp çalıştırmak ve aradından istediğiniz dili seçerek “uninstall” butonuna basmaktır. Bu sayede sisteminizde kurulu olan tüm Flash Player yazılımları temiz biçimde kaldırılmış olacaktır. Not: Yazılımın İntel ve PowerPC işlemcili Mac OS X işletim sistemlerindeki sürümünü indirmek için buraya tıklayınız. Program ücretsizdir.

Yazılımın Desteklediği Tarayıcılar
# İnternet Explorer
# Opera
# Mozilla/Firefox
# Safari
# CompuServe
# Netscape