AD Picture Viewer resimleri duvar kağıdı şekline getirme yapma programı – Online program game driver download legal and speed

Downloadindir Program Tanıtımı ve Diğer Özellikler Hakkında Bilgi: Bu program windows platformunda çalışması için tasarlanmış, basit, kullanımı kolay ve hızlı bir resim gösterme uygulamasıdır. Bu programla resim arşivinizi kolaylıkla kategorilere ayırabilir, yazdırabilir, görüntüleyebilir ve her yönden organize edebilirsiniz. Program; BMP, JPEG, GIF/Animasyonlu GIF, PNG, PCX, TIFF, TGA gibi popüler dosya formatlarını da tanıyabiliyor. Programın içerisine entegre edilmiş küçük dosya yöneticisi sayesinde kopyalama, yapıştırma, yeniden adlandırma, taşıma gibi işlemleri yapabiliyor ve istediğiniz resimler anında masaüstü duvar kağıdı olarak ayarlayabiliyorsunuz. Program süre kullanım kısıtlamalıdır. Kısıtlama süresini kaldırmak için satın almanız gerekiyor.

1.Manuel Mod:
Bu modu kullanırken resimler arasında geçiş yapmak için klavyenizdeki ya da farenizdeki tuşları kullanırsınız.
2.Slayt Gösterimi Modu:
Resimlerinizi izlemek için sadece programa ne kadar zamanda resim değiştireceğini söyleyin. Böylece belirttiğiniz zaman aralıklarında program resimler arasında geçiş yapsın.
Program süre kullanım kısıtlamalıdır. Kısıtlama süresini kaldırmak için satın almanız gerekiyor.