Able Fax Tif View fax ve tiff göstericisi düzenleme dönüştürme çizim programı – Online program game driver download legal and speed

[Resim Düzenleme » 16.11.2007]

Bu program FAX ve TIFF göstericisi; düzenleme, dönüştürme konularında çözüm önerisi sunan; yazdırma, çizim, kaydetme, dönüştürme gibi işlemleri de yapan bir yazılımdır. Windows’un standart imaj dosyalarını, uyumlu Kodak imajlarını alır ve 30’un üzerinde imaj biçimini destekler. TIFF ya da PDF biçiminde çoklu sayfa imajlarını kaydetmeye ve incelemeye yarar. Diğer özellikleri arasında otomatik görüntü işlenmesi, tarayıcıdan imaj alabilmesi, imajlara açıklayıcı notlar ekleyebilmesi, faks imajlarına yatay ve dikey DPI çözünürlük ve toplu işlemden geçirme efektleri yapabilmesi sayılabilir. Able Fax Tif View, çoklu sayfa FAKS, çoklu sayfa TIFF ve tüm küçük FAKS imajlarını destekler (rev.6.0, Packbits, LZW, CCITT G.3 ve G.4). RGB, CMYK, B/W, animasyonlu GIF ve çoklu sayfa PCX (DCX), FAX (CCITT3), G3F ve G3N (Zetafax) biçimlerini destekler. Able Fax Tif View, çeşitli faks dosya biçimlerini ve 4, 8, 16, 32, 64, 128 ve 256 renkli imajları da destekler. İmajları görüntüler, işletim sisteminin desteklediği yazıcılara direk gönderebilir, yazıcı için boyutlayabilir, alan ve konum ayarlarını yapabilir; imajları düzenler, taşır, siler, ekler, döndürür, çevirir, metin ekler. Program süre kullanım kısıtlamalıdır. Kısıtlama süresini kaldırmak için satın almanız gerekiyor.

Özellikler
# Grafik biçimlerini açabilir : jpg, jpeg, pcx, bmp, ico, cur, png, wmf, emf, tga, pxm, wbmp, jp2, j2k, dcx, crw
# TIFF sıkıştırması: rev.6.0, Packbits, LZW, CCITT G.3 ve G.4.
# URL’den imaj yükleyebilme.
# İmaj kaydetme biçimleri: FAX, TIFF, GIF, JPEG, PNG, BMP, PCX, DIB, RLE, TGA, PBM, PGM, PPM, PostScript (PS, EPS), Wireless Bitmap (WBMP), Multipage PCX (DCX), Adobe PDF format (PDF)
# İmajları ekrana uydurma, en-boy ayarlama, yaklaştırma, imajı yeniden boyutlama, döndürme, çevirme, küçük resim boyutu düzenleme, WIA tarayıcı ve kamera, Twain desteği.
# Tarayıcıdan, varolan sayfadan ilave sayfa ekleme
# TIFF dosya bölme, birleştirme, çoklu sayfa kaydetme, renk ayarlama, seçili alanları kırpma, kenarlık ekleme, çizgi, elips, dikdörtgen, açı, not, tarih, zaman, sadece seçili bölgeyi yazdırma, çoklu kullanıcı ayarları, ipuçları.
# Çoklu dil desteği (İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, İtalyanca…)
Program süre kullanım kısıtlamalıdır. Kısıtlama süresini kaldırmak için satın almanız gerekiyor.

Türkçe dil desteğini innDirmek için buraya tıklayın.
Program süre kullanım kısıtlamalıdır. Kısıtlama süresini kaldırmak için satın almanız gerekiyor –