Nokia PC Suite Cleaner cep telefonundaki dosyaları temizleme format atma – Program indirme – download etme siteniz.

Bu program Nokia PC Suite Cleaner kaldırılmasının ardından PC Suite’in sistemde bıraktığı gereksiz dosyaların ve kayıt bilgisinin temizlenmesine yardımcı olur.

Önemli: PC Suite Cleaner’ı kullanmadan önce önemli bilgilerinizin yedeğini almayı unutmayın.

Kilit Uygulama Özellikleri:
# Uygulama hem dosyaları hem de kayıt bilgisini silmek için tasarlanmıştır.
# PC Suite’in yüklendiği klasöre bağlı olarak PC Suite Cleaner kullanıcı tarafından belirlenen dosyaları da silebilir.
# PC Suite Cleaner kaldırdığı tüm dosyaları kopyaladığı geçici bir klasör oluşturur. Eğer bu klasörde kişisel dosyalarınız bulunmuyor ise klasörü silebilirsiniz.

PC Suite Cleaner’in Kullanımı:
Not:Bu uygulamayı kullanmak için yönetici haklarına sahip olmanız gerekmektedir.

Uygulama bilgisayarınıza hiçbir şey yüklemez. Temizleme yönteminin seçilmesi için size üç tercih sunar. Bu seçenekler şunlardır:
# “Bir hata mesajı alıyorum “: PC Suite’in eski bir sürümünün yüklü olduğu yönünde bir mesaj alırsanız veya Nokia Connection Manager’ı açmakta sorunlar yaşıyorsanız bu tercihi seçin.
# “Sistemden kaldırma sırasında sorun “: Windows’un Ekle/Kaldır özelliğini kullanarak PC Suite’i kaldıramıyorsanız veya sistemden kaldırma işlemi tamamlanmadan önce donuyorsa bu tercihi seçin.
# “Diğer Sorun”: Bilgisayarınızda Nokia PC Suite ile ilgili gereksiz dosyalar olduğunu düşünüyorsanız bu tercihi seçin. Bu tercihi seçmeden önce, PC Suite’in sisteminizden zaten kaldırılmış olduğuna veya diğer tercihleri denemiş olduğunuza emin olun –